ggg
Puterea incredibila a uleiurilor esentiale - Max Stanley Chartrand
Puterea incredibilă a uleiurilor esențiale
CategorieNoutăți

distribuie   

Puterea incredibilă a uleiurilor esențiale

distribuie   

„Max Stanley Chartrand este cu adevărat un motivator incredibil, cu misiunea nu numai de a-i sprijini pe ceilalți pe drumul lor spre succes, ci și de a-i ajuta să se înalțe spre măreție.”
T.T., California

„Sunteți precum o vedetă rock pentru profesioniștii de aici, din Japonia, dr. Chartrand! Am tradus peste 2500 de pagini din lucrarea dumneavoastră în japoneză și pregătim a doua ediție a cărții de consiliere. Suntem atât de încântați să vă avem printre noi!”
T.O., Japonia

„Toată lumea a fost încântată de prezentarea dvs. – a fost plină de sfaturi! Unii oameni au spus că prelegerile dvs. au fost cele mai bune pe care le-au audiat de-a lungul timpului de când asistă la întâlnirile noastre anuale!”
L.H., Oregon

„Am învățat enorm de mult de la dvs. Mi-ați fost de un real ajutor în călătoria mea către vindecare. Mulțumesc, Dr. Max!”
A.P. Illinois

„…nimic mai puțin infecțios! Când ești în preajma lui, nu poți face altceva decât să-i admiri cunoștințele legate de auz și medicină, precum și de problemele îmbătrânirii…”
J.H., Carolina de Sud
Max Stanley Chartrand, Doctor în Medicină, specialist în farmacie clinică, este profesor de Medicină Comportamentală și cercetător în Medicina Translațională publicat la scară largă. Face parte din Consiliul Internațional pentru Medicină Nutrițională și de Mediu primul său doctorat fiind în domeniul Tulburărilor de comunicare, iar doilea în Medicină Comportamentală.
Nr. pagini: 128
Ediție: Necartonată
Format: 210 x 140 x 9 mm
Titlu Original: The Incredible Power of Essential Oils
An apariție: 2023
Traducător: Vifor Rotar
Cod: LIB978-606-029-663-8
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!