Cugetări în târziu
CategorieNoutăți

distribuie   

În multe cărți, cititorii se concentrează în principal pe firul narativ și pe personaje, însă gândurile și sentimentele autorului pot fi la fel de importante și interesante.
În primul rând, este important să recunoaștem că fiecare autor are propriile sale experiențe și percepții care îi influențează scrisul. Acestea pot include experiențele personale, cultura, mediul social și politic, precum și multe alte aspecte ale vieții. În cazul acestei cărți, autorul a crescut într-un mediu urban și a trăit experiențe personale care au influențat subiectele abordate în scrierile sale.
O preocupare majoră a autorului este legată de natura umană și a ceea ce înseamnă să fii om, omul fiind o ființă complexă. De asemenea, autorul se concentrează adesea asupra relațiilor interpersonale și a modului în care acestea pot fi influențate de mediul social și de experiențele personale.
În ceea ce privește „povestea” cărții, autorul intenționează să creeze o lume complexă și credibilă. El dorește să creeze o lume care să fie realistă și veridică, dar care să fie, de asemenea, capabilă să surprindă și să inspire cititorii, crezând că viața este plină de alegeri și că este important să examineze implicațiile acestora într-un mod realist și complex.
În această carte, „personajul principal” se confruntă cu alegeri dificile și cu implicațiile pe termen lung ale acțiunilor lui. Autorul dorește să evidențieze faptul că, deși nu există întotdeauna răspunsuri clare la problemele morale și etice, este important să se examineze aceste probleme într-un mod responsabil și autentic.
În cele din urmă, autorul dorește să creeze o carte care să fie, în primul rând, o experiență plăcută și memorabilă pentru cititori. El crede că literatura ar trebui să inspire, să provoace, să educe și să încurajeze imaginația și creativitatea. În acest sens, își dorește ca această carte să fie o experiență captivantă pentru cititori și să îi determine să reflecteze asupra lumii în care trăiesc și asupra propriilor lor experiențe și emoții.
Ediție: Necartonată
Nr. pagini: 86
Format: 205 x 130 x 7 mm
An apariție: 2023
Autor: Alexandru Tulica
Editura: EDITURA CREATOR
Cod: LIB978-606-029-657-7
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Dezvoltare Spirituală):
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!