ggg
Cristina-Mazilu-De-vorba-cu-tine-coperta-641x1024
De vorbă cu tine
Dialog cu Dumnezeu

distribuie   

De vorbă cu tine
Dialog cu Dumnezeu

distribuie   

Se spune că cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru cineva este să-l îndrepți spre sine, să îi oferi întrebarea cât să-și descopere singur răspunsul. Consider că această carte oferă întrebarea, iar tot ceea ce urmează sunt credințele tale proprii. Te rog să nu privești totul ca „bătut în cuie”, permite-ți să vezi fiecare rând atât prin ochii criticului, al realistului, dar și al visătorului.
Pentru mine această carte este o minune cerească, îi simt fiecare cuvânt și sper că și tu o vei simți astfel. Până la urmă, cu toții suntem în aceeași infinită căutare a sinelui, indiferent că o facem conștient sau nu, iar rândurile acestei cărți îți vor arăta emoțiile tale, poate te vor unge pe suflet, poate te vor pune pe căutare, poate te vor revolta sau îți vor reaminti cine ești. În oricare dintre aceste cazuri, această carte va vorbi despre tine. Este despre tine.
Chiar dacă nu o facem conștient, încă de mici copii ne purtăm gândurile către ceruri. Dar când încep acestea să devină un act conștient, o dorință profundă de înțelegere superioară și, poate, una de cocreare?
Primul volum al conversațiilor mele cu Dumnezeu reprezintă acest început conștient, în care se primește și îmbrățișează răspunsul din cel mai adânc, disponibil strat al ființei.
Nr. pagini: 206
An apariție: 2022
Ediție: Necartonată
Format: 205 x 130 x 16 mm
Cod: LIB978-606-029-590-7
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Dezvoltare Spirituală):
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!