ggg
Adriana-Predoiu-David
David

distribuie   

Un proverb latin spunea: „Verba volant, scripta manent” (vorba zboară, scrisul rămâne) și cumva a devenit motto-ul meu. Ador să scriu. Evenimentele se mai pot pierde în amintiri, însă scrisul va rămâne mereu.
Acest jurnal cuprinde file de poveste din viața mea de femeie însărcinată și viitoare mămică. Este o culegere de emoții, sentimente, trăiri, temeri, frici – toate noi, nemaiîntâlnite până atunci și multă iubire. Sarcina a venit cu multe probleme și îmi era teamă ca nu cumva să pierd mica minune. Scrisul m-a ajutat să duc sarcina până la final, să rămân în pat, să suport perfuziile de 12 ore, grețurile și starea generală de rău. Am avut susținerea soțului care mi-a fost alături ca un supererou și m-a ajutat enorm pe parcursul sarcinii. Am pornit împreună pe același drum în Decembrie 2009 și am realizat atât de multe. Cea mai mare realizare este David care a venit în viața noastră ca un curcubeu și ne-a umplut inimile de fericire. Este un copil minunat și copia fidelă a tatălui său.
În Decembrie 2019 am aflat de boala lui tati și tot atunci a pierdut lupta. Cancerul este o boală ascunsă, parșivă care uneori nu îți oferă posibilitatea unui tratament și care l-a răpit pe cel mai frumos om de lângă noi. Pierderea mi-a dat curajul să public acest jurnal. Astfel, tăticul lui David trăiește în continuare în filele acestei cărți și aduce bucurie cititorilor prin iubirea și gingășia pe care o emană. A fost un soț și un tătic minunat!
Andrei a luptat până la final cu demnitate, curaj și speranța că își va vedea fiul crescând. Este și va fi mereu în inimile noastre un luptător! Această carte îi este dedicată în memoriam.
„Ești mereu în sufletele noastre, Andrei!
David și mami te iubesc!
Nr. pagini: 128
An apariție: 2020
Ediție: Necartonată
Format: 210 x 130 mm
Cod: LIB978-606-029-222-7
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Biografii și memorii):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!