Geniotipul
Descoperă geniul care zace în tine
CategorieNoutăți
În colecțiaColecția Up

distribuie   

Geniotipul
Descoperă geniul care zace în tine
În colecțiaColecția Up

distribuie   

A iubi ceea ce facem este secretul pentru a realiza lucruri mărețe în viață, iar pentru aceasta trebuie să știm care este pasiunea și geniul nostru. Nimeni nu se pricepe la toate, dar toată lumea este grozavă la ceva, pentru că toți avem un dar special care ne face unici. Scopul acestei cărți este de a descoperi și de a pune în valoare acel ceva special. Pentru a-ți desfășura talentul și a-l oferi lumii, trebuie mai întâi să știi ce fel de geniu ești. Cu alte cuvinte, trebuie să vă cunoașteți geniotipul.

După zece ani de cercetare a talentului uman în colaborare cu experți din mai multe domenii, Tony Estruch prezintă teoria revoluționară a geniotipurilor, un instrument de autocunoaștere destinat să marcheze o nouă eră în lumea dezvoltării personale. Pentru a ne găsi geniotipul, trebuie să ne identificăm aptitudinile înnăscute, iar această carte, cu numeroase exemple practice, anecdote și chestionare, ne oferă toate cheile pentru a realiza acest lucru. În plus, vom învăța astfel să ne dezvoltăm la maximum abilitățile și nu numai că ne vom atinge cu succes scopul vieții noastre la nivel personal și profesional, dar ne vom înțelege mai bine familia, prietenii și colegii. Într-un stil simplu, direct și inspirat, Tony Estruch dezvăluie că nu trebuie să facem nimic special pentru a deveni un geniu; trebuie doar să descoperim și să cultivăm ceea ce suntem deja.
S-a născut în 1981 și este, în primul rând, muzician. La vârsta de 19 ani a înființat primele sale trei companii, la acea vreme legate de muzică. Toate acestea l-au condus la gestionarea și observarea unei echipe de peste o sută de persoane. Din experiența sa de antreprenor, manager și artist s-a născut studiul geniotipului, căruia i-a dedicat ultimii zece ani, cercetându-l și dezvoltându-l în colaborare cu o echipă de profesioniști și experți în dezvoltare personală.
Nr. pagini: 236
Format: 220 x 140
Ediție: Necartonată
Colecție: Up
An apariție: 2023
Traducător: Vifor Rotar
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!