ggg
Kate-Rose-In-viata-te-indragostesti-doar-de-trei-ori-Cautarea-secreta-a-flacarii-pereche-623x1024
În viață te îndrăgostești doar de trei ori
Căutarea secretă a flăcării pereche
În colecțiaColecția Flamingo

distribuie   

În viață te îndrăgostești doar de trei ori
Căutarea secretă a flăcării pereche
În colecțiaColecția Flamingo

distribuie   

Descoperă cele trei tipuri de dragoste și cheia pentru a-l găsi pe cel cu care ești menit să fii cu adevărat.
Iubim și iubim din nou – uneori inimile ni se rup, dar cumva găsim curajul să nu ne scufundăm. În această carte de căutare a sufletului, expertul în relații, Kate Rose, îi îndrumă pe cititori pe calea către o înțelegere mai profundă a cine sunt, ce vor și, în cele din urmă, la descoperirea Flăcării lor pereche.
Potrivit lui Kate Rose, dragostea este o călătorie de descoperire de sine și fiecare relație pe care o avem în viața noastră ne învață ceva de care trebuie să învățăm despre noi înșine și ce ne face cu adevărat fericiți. Ea introduce cititorilor cele trei tipuri de iubire pe care le vom experimenta cu toții:
1. Sufletul nostru pereche – ne introduce în visul iubirii, dar cumva ceea ce părea că ar fi fericit pentru totdeauna nu a fost menit să dureze.
2. Partenerul nostru karmic – suntem atât de consumați de a face ca iubirea karmică să funcționeze, încât deseori nu reușim să ne întrebăm dacă ar trebui să funcționeze. Oricât de dureros este să accepți, această iubire care s-a simțit atât de bine la început este de fapt cu totul greșită.
3. Flacăra noastră pereche – vine în viața noastră și de multe ori nici nu știm că este dragoste pentru că este prea ușor. Aceasta este iubirea care ne ajută să ne acceptăm pe noi înșine așa cum suntem pentru că tocmai asta face ea.
În viață te îndrăgostești doar de trei ori, Kate Rose ne arată că finalurile fericite s-ar putea să nu se întâmple la fel ca în basme – dar totuși se întâmplă.
A obținut diploma de licenţă în Arte Vizuale la Mount Mary University și diploma de Terapie Clinică prin Artă la Springfield College, în timp ce făcea voluntariat în Programul AmeriCorps, ca lider al unei organizații de programare pentru tineri într-un mediu urban. A făcut terapie prin artă cu tinerii care sufereau de tulburări sociale și emoționale severe mai bine de zece ani, după care și-a început cariera de scriitoare și de consilieră pentru adulți.
Kate a publicat peste o mie de articole despre iubire, relații, familie, parenting, divorț, sex, astrologie și flăcări pereche pe numeroase platforme, printre care Elephant Journal și YourTango. De asemenea, și-a deschis un cabinet privat de consiliere internațională specializat în iubirea de sine, relații și conduce şedinţe anuale de emancipare a femeilor pe întreg globul.
Locuiește în Hidden Hills, Massachusetts, cu fiicele ei, Emma şi Abigail, și cele trei pisici ale lor. Uneori le poți găsi dansând în ploaie și făcând petreceri cu ceai la apus, însă cel mai adesea adună cât mai multe amintiri și trăiesc viața din plin în fiecare zi.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!