Arta de a fi muzician
Micul ghid către succes
CategorieNoutăți

distribuie   

Arta de a fi muzician
Micul ghid către succes

distribuie   

Cu fiecare rând scris, această carte de buzunar devine un ghid prețios menit să-ți întărească încrederea în sine și să-ți ofere sprijinul necesar pentru explorarea potențialului interior.
Pe măsură ce o răsfoiești, vei fi încurajat să te adâncești în introspecție și să explorezi cu încredere și sinceritate fiecare dimensiune a ființei tale.
Descoperă-ți tainele și atuurile, iar încrederea în sine va fi temelia pe care vei construi o viață împlinită.
Radu Croitoru s-a născut pe 9 septembrie 1990 la Chișinău. A absolvit Liceul de Muzică Ciprian Porumbescu din Chișinău, la clasa prof. Bella Savici și Universitatea Națională de Muzică din București, la clasa prof. Marin Cazacu. În prezent, studiază managementul cultural la Universitatea de Arte din Iași. Radu este laureat al concursurilor George Georgescu, Mihail Jora, Paul Constantinescu, Alexandru Moroșanu și Drumul spre celebritate.
A susținut recitaluri solo și camerale la Universitatea Națională de Muzică din București, Muzeul George Enescu din București, Ateneul Român, Institutul Cultural Maghiar din București și Budapesta, Sala cu Orgă din Chișinău, Filarmonica Națională Serghei Lunchevici din Chișinău, Filarmonica din Kiev, Filarmonicile din Brașov și Bacău. În prezent este membru al Filarmonicii din Brașov și fondator al proiectului media VlogONcello. A participat la cursuri de măiestrie susținute de Frans Helmerson, Judith Ermert, Mirel Iancovici și Bjørg Lewis.
An apariție: 2023
Ediție: Necartonată
Format: 150 x 105 x 5 mm
Nr. pagini: 66
Cod: LIB978-606-029-689-8
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Artă și Fotografie):
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!