ggg
Adrian-Victor-Vunk-Cele-trei-lumini-ale-Craciunului
Cele trei lumini ale Crăciunului

distribuie   

Cele trei lumini ale Crăciunului

distribuie   

„S-a ridicat, a ieșit din clădire și a pornit spre Laponia. A traversat primele două intersecții și, la capătul celei de-a treia, s-a oprit în fața unei case. Luminile erau aprinse. S-a apropiat de geamul mare, cel de la stradă, și a privit prin el. O familie fericită în jurul unui brad împodobit, mamă, tată, bunică și un copil. Copilul era în brațele unui bărbat care spunea: Aurora, acesta este băiatul nostru. Da, este băiatul nostru, Alexander. Bătrâna a observat doi ochi și un nas mare lipite de fereastră. A zâmbit. Știa că în ajunul Crăciunului îngerii umblă pe Pământ și au grijă de oameni. Da, îngerii, chiar dacă unii nu au aripi, au nasul mare și urechile verzi.” (Darul Elfului)
Adrian Vctor Vank a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București în anul 1993. A fost judecător până în anul 2020.
A publicat, în coautorat cu Adriana Bogatu (profesor la Colegiul Național Nicolae Bălcescu Brăila), volumele: Dresorul de Cactuși, Editura Libris Editorial (Creator) – 2019, …și Duminică e tot Sâmbătă, Editura Creator – 2020 și Futilități electorale și alte povești de adormit oamenii mari, Editura Creator – 2021.
Nr. pagini: 72
An apariție: 2021
Ediție: Necartonată
Format: 225 x 155 x 5 mm
Cod: LIB978-606-029-511-2
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!