ggg
coperta-Detalii-intime-Cum-sa-alegi.-sa-porti-si-sa-iubesti-lenjeria-intima-165x210mm-720x1024
Detalii intime
Cum să alegi, să porți și să iubești lenjeria intimă
CategorieRecomandate
În colecțiaColecția Flamingo

distribuie   

Detalii intime
Cum să alegi, să porți și să iubești lenjeria intimă
Domeniu Lifestyle
În colecțiaColecția Flamingo

distribuie   

Când lenjeria intimă a început să-mi capteze atenția, nu am înțeles puterea și atracția pe care o exercită. Toată viață crezusem că lenjeria intimă era ceva pe care alții o poartă – fie pentru a fi apreciată de un partener romantic, fie pentru a mă asigura că aveam o ținută profesionistă la un interviu de angajare. Dar nimeni nu-mi spusese că lenjeria putea fi doar pentru mine, că putea fi o modalitate de a-mi explora personalitatea, stilul propriu și propriile-mi interese. În viață noastră de zi cu zi, ni se spune că lenjeria este menită să ne facă să arătăm mai suple sau mai tinere, să ne confere formă potrivită pe sub haine sau să ascundă ceea ce restul societății percepe că fiind cusururi sau defecte. Iar lenjeria poate face toate aceste lucruri, este adevărat. Dar a gândi despre lenjerie doar din perspectiva felurilor în care ea ne ajută să ne „aranjăm” sau „reparăm” corpul este un mod de gândire limitat și care nu oferă satisfacție. [...] Eu cred că lenjeria intimă, în esență ei, ar trebui să constituie o metodă prin care să ne explorăm pe noi înșine – posibilitățile, potențialul și identitatea noastră.

[...] lenjeria, îmbrăcămintea noastră intimă, hainele pe care le punem direct pe piele și pe care nimeni altcineva nu trebuie să le vadă, ei bine, acelea pot fi exprimarea cea mai adevărată a sinelui nostru. Lenjeria poate fi locul unde te joci, unde experimentezi și unde examinezi ce îți place și descoperi ce deteșți. [...] Posibilitățile pe care le oferă lenjeria intimă sunt cu adevărat infinite. Dar trebuie să știi ce cauți și ce limbaj să foloseșți pentru a putea găși ceea ce doreșți. Trebuie să știi deosebirea dintre un bustier și un sutien cu o jumătate de cupa pentru a putea descrie ce doreșți să cumperi, dar și diferența dintre mătase și satin pentru că, atunci când vrei să te răsfeți, să cumperi exact ceea ce dorești. Trebuie să știi să îngrijești aceste articole noi, speciale și extraordinare, că să nu-ti pierzi avântul chiar dinainte de a începe. Și trebuie să-ti acorzi timp. Acordă-ti – dăruiește-ti – permisiunea de a fi curioasă, de a te bucură de satin și mătase, de a găsi mulțumirea într-un imprimeu frumos sau într-o cusătură făcută impecabil. [...] Lenjeria intimă reprezintă o lume plină de posibilități. Bucură-te de ea! - Cora Harrington
De ce să porți lenjerie intimă? Dată fiind relația mea intimă, de lungă durata cu aceste articole de îmbrăcăminte – de la primul meu job într-un magazin de lenjerie, la o carieră strâns legată în corsete doar pentru a mă descotorosi de ele și ulterior că designer al propriei mele linii de lenjerie intimă și ciorapi foarte la modă – ei bine, m-am confruntat adesea cu această întrebare. Pe de o parte, persoanele singure îmi mărturisesc că nu își bat capul cu lenjeria intimă, pentru că nu există o persoană specială în viață lor pe care să o impresioneze. Pe de altă parte, persoanele aflate într-o relație consideră că nu este nevoie să se mai deranjeze cu acest lucru, deoarece „au trecut” de acel stadiu al relației. Apoi, mai există și persoanele care consideră că, dată fiind silueta lor, nu merită să poarte lenjerie drăguță. Serios? Indiferent că eșți singură sau nu, că eșți voluptoasă sau minionă, n-ar trebui să-ti ascunzi niciodată senzualitatea. Lenjeria reprezintă o oportunitate! Și nu așa cum ai crede. Lenjeria îți oferă șansă de a-ti arată respect ție însăți în fiecare zi. […] Această reprezintă un semn că te iubești suficient pentru a scoate lucrurile bune din dulap și a te simți specială, chiar și în zilele cele mai banale. Desigur, pentru a ajunge aici ai nevoie de puțin antrenament. Este nevoie de răbdare, cel puțin la început, pentru a îmbracă ciorapii pe care apoi trebuie să-i prinzi cu portjartiere sau pentru a găși o cupa care să arate la fel de bine pe cât se simte. Dar după puțin timp, vei practică aceste ritualuri fără pic de efort si chiar te vei simți satisfăcută.

Diță Von Teese
Nr. pagini: 156
An apariție: 2019
Ediție: Cartonată
Format: 220 x 170 x 19 mm
Traducător: Botescu Elis Diana
Cod: LIB978-606-029-134-3
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Lifestyle):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!