ggg
Phil-Teer-Noua-era-a-imaginatiei-647x1024
Noua eră a imaginației
Cum va conduce venitul universal de bază la explozia creativității
CategorieNoutăți
În colecțiaColecția Up

distribuie   

Noua eră a imaginației
Cum va conduce venitul universal de bază la explozia creativității
În colecțiaColecția Up

distribuie   

Nouă era a imaginației este un manifest creativ pentru venitul universal de baza. Când nu mai trebuie să ne facem griji cu privire la bani, avem ocazia să fim creativi pe scară largă. Venitul universal de baza este o idee foarte veche, dar care devine rapid ideea radicală a secolului XXI. Ar putea eradica sărăcia și evita un viitor distopic mult previzionat de automatizare și șomaj ridicat - dar ar putea avea și un efect neașteptat: o explozie a creativității în masă. Pur și simplu, venitul de baza are potențialul de a schimbă totul.

Phil Teer analizează efectele creative și antreprenoriale ale experimentelor despre venitul de baza, dezvoltând din ele adevărate povești despre modul în care poeții romantici au inventat consumerismul; artiștii au regenerat orașe precum New York, Glasgow și Berlin; iar geniile creative, precum David Bowie, Bob Dylan, Kurt Vonnegut, Haruki Murakami și mulți alții, și-au eliberat spiritele creative și și-au schimbat viețile.
Phil Teer a fost co-fondator al legendarei Agenții de creație londoneză St Luke’s, înființată în anii 1990. Agenția reprezintă un experiment prin care s-au pus bazele dreptului de coproprietate al angajaților și a mediului de lucru creativ. Harvard Business Review a numit-o “Cea mai înspăimântătoare companie de pe pământ”, iar Fast Company că fiind “agenția publicitară care pune capăt tuturor agențiilor publicitare”. Phil Teer oferă consiliere brandurilor și guvernelor cu privire la aceste strategii creative. Phil Teer scrie articole pe Medium, Artists Create Markets, fiind fascinat de puterea creativității de a transformă oameni și locuri de când și-a scris teza despre Glasgow că oraș postmodern.
Nr. pagini: 196
An apariție: 2021
Ediție: Necartonată
Colecție: Up
Cod: LIB978-606-029-391-0
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Lifestyle, Literatură Universală):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!