Poveste de Crăciun
CategorieNoutăți

distribuie   

Una dintre cele mai frumoase tradiții care ne leagă pe noi, iubitorii de cărți, în această perioadă magică a anului, este aceea de a ne întoarce fermecați la îndrăgita Poveste de Crăciun. Clasica operă a lui Charles Dickens promite să ne dezvăluie ceva nou, cu fiecare recitire.
O descoperim în copilărie, rostită de glasul cald al părinților ori al bunicilor, înconjurați de mirosul de portocale, de cel al turtei dulci și al cozonacilor abia ieșiți din cuptor. În contrast puternic cu acest decor se află imaginea morocănosului Ebenezer Scrooge, bătrânul zgârcit și lipsit de blândețe, care află în Ajun despre puterile fantastice ale spiritelor Crăciunului și despre magia sărbătorilor de iarnă. Din siguranța brațelor celor dragi, suntem fericiți să-l însoțim pe Scrooge prin trecut, prezent și viitor în înfricoșătoarea și edificatoarea sa călătorie.
Pe măsură ce creștem, devenim adulți, poate părinți și bunici, singuraticul bătrân ne înduioșează, căci fiecare alegere, fiecare greșeală rezonează cu încercările propriilor vieți; regăsim alături de el calea spre generozitate, compasiune, dar și fericirea de a ne bucura de magia Crăciunului alături de cei apropiați.
Sperăm ca această poveste remarcabilă să devină și pentru tine o tradiție de citit împreună, să-ți aducă zâmbetul pe buze și încrederea că putem fi mereu mai buni.
Îți dorim un Crăciun de Poveste, dragul nostru cititor!
Charles John Huffam Dickens (n. 7 februarie 1812, Landport⁠, Anglia, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei – d. 9 iunie 1870, Gads Hill Place⁠, Anglia, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei) a fost un romancier, critic social și scriitor englez din secolul al XIX-lea.
An apariție: 2023
Ediție: Necartonată
Format: 200 x 130 mm
Nr. pagini: 160
Vârstă: +10 ani, 7-10 ani
Subiect: Aventură
Cod: LIB978-606-029-723-9
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Universală):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!