ggg
coperta-Arhitectura-ideii-nationale-BT-708x1024
Arhitectura ideii naționale
Profile, schițe, planuri

distribuie   

Arhitectura ideii naționale
Profile, schițe, planuri

distribuie   

Din păcate, lumea de azi nu mai este lumea celor care au făcut totul pentru Țară. Cei de astăzi, de tineri încă, își văd de interesul lor și doar al lor. Datoria noastră, a celor care am trecut deja prin tinerețe și am învățat de la cei mai bătrâni decât noi – pentru că asta înseamnă tradiția: să duci mai departe învățăturile, să nu repeți greșelile trecutului și, mai ales, să știi să asculți – este, așa cum spun călugării de pe Sfântul Munte, să dăm ascultare.

•••

Textele incluse în prezentul volum sunt rezultatul dezbaterii publice din vara anului 2018, de la „Maratonul Școlii de Vară”.
Cei șapte autori ai textelor din volumul „Arhitectura ideii naționale” au fost invitați să conferențieze la Hotelul Gött, pe teme rezonante cu evenimentul major al anului: sărbătorirea Centenarului Marii Uniri. Prin urmare, volumul este dedicat Centenarului și se revendică din el.
N. 19 mai 1970, iubitor al Sfântului Munte Athos, format în școala de mentorat a bibliotecarului George Buluță. Este organizatorul Maratonului Școlii de Vară, ajuns în 2018 la ediția a VII-a. Pasionat de vinuri, a organizat până în prezent trei ediții ale Festivalului „Vin la Munte”, în parteneriat cu instituții locale, inclusiv cu Filiala Brașov a Uniunii Scriitorilor din România.
Nr. pagini: 224
An apariție: 2018
Format: 210 x 150 mm
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-8953-96-0
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!