ggg
Ideea-de-tine-Robinne-Lee-651x1024
Ideea de tine
În colecțiaColecția Butterfly

distribuie   

O poveste de dragoste interzisă.
Ea are 39 de ani, iar el 20. Atracția este imediată și inevitabilă, dar cum pot trece peste toate obstacolele unei relații privite prin ochii fanilor și ai presei?
Solène Marchand – copropietara unei galerii de artă din Los Angeles – este nevoită, după ce fostul soț i-a dat planurile peste cap, să le ducă pe fiica sa, Isabelle, și pe prietenele acesteia la concertul August Moon, unde vor avea ocazia să cunoască membrii trupei.
Hayes Campbell – carismaticul membru al trupei August Moon – este inteligent, încrezător, elegant și atras fatal de frumoasa Solène.
O poveste a revendicării sinelui și a redescoperirii iubirii, presărată cu scene incitante; totul începe cu o serie de întâlniri clandestine pe diverse continente, în timp ce Hayes și Solène pătrund unul în lumea celuilalt.
Pe cât de surprinzătoare a fost atracția dintre cei doi, pe atât de inevitabil a fost și faptul că nu pot ține relația departe de fani și de presă pentru totdeauna. Atunci când acest lucru se întâmplă, iar Solène și Isabelle devin ținte directe ale admiratorilor fanatici, Solène realizează impactul pe care relația romantică îl are asupra vieții ei și a celor din jur.
Robinne Lee este actriță, scriitoare și producătoare de film. Absolventă a Universității Yale și a Facultății de Drept Columbia, s-a născut și a crescut în comitatul Westchester, New York. Robinne are numeroase roluri de actorie atât în televiziune, cât și în cinematografie, în special alături de Will Smith – „Hitch” și „Seven Pounds”. Aparițiile ei recente au fost în „Fifty Shades Darker” și „Fifty Shades Freed”. În prezent, Robinne locuiește în Los Angeles cu soțul ei și cei doi copii.
„Cartea ce a devenit bestseller în pandemie… Nu există nicio evadare din realitate precum povestea unei femeie de vârstă mijlocie care se aventurează într-o poveste de dragoste strălucitoare, la nivel mondial, cu un tânăr zeu al sexului… O poveste de dragoste sclipitoare. Electrică.”
– Vogue
Nr. pagini: 482
An apariție: 2022
Traducător: Oana Pascu
Ediție: Necartonată
Titlu Original: The Idea of You
Format: 220 x 140 x 35 mm
Cod: LIB978-606-029-433-7
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Universală, Romane de dragoste):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!