ggg
4-Implinirea-unui-cosmar-Andreea-Cristinne-Clipici-Ephialte-coperta-22mm-690x1024
Împlinirea unui coșmar. Seria Ephialte. Vol.4
În colecțiaColecția Fire

distribuie   

Împlinirea unui coșmar. Seria Ephialte. Vol.4
Domeniu Ficțiune
În colecțiaColecția Fire

distribuie   

Alisia se vede nevoită să decidă deznodământul poveștii sale. Are de ales între a risca viața celui mai bun prieten al său, a distruge lumea cu totul sau a renunța la propria viață. Ce cale va urma tânăra Ephialt și care vor fi consecințele alegerii sale?
„Am strâns toată energia pe care o aveam în mine şi am adăugat un nou strat acelui zid transparent și m-am ascuns din nou în spatele său, tremurând de teamă. Nu vreau să simt! am zbierat din spatele oglinzii ce mă despărțea de realitate. Nu! Nu mai vreau să ascult! Nu mai vreau să văd!
Știam ce mă aștepta dincolo și nu aveam de gând să mă întorc.
Lasă lumea să-și continue soarta fără mine. Oricum este prea târziu.
Nu mai rămăsese mult şi avea să se termine. O simţeam. Îmi era din ce în ce mai greu să gândesc. Mă pierdeam cu fiecare secundă. Mai dăinuiau doar frânturi din mine. Se va sfârşi curând și mă împăcasem cu asta.
Am lăsat imaginile să se succeadă fără să le mai acord atenție. Zgomotele, de asemenea. Ascultam doar melodia străveche, dar până și aceea se tot întrerupea.
Mi-am lăsat fruntea pe suprafața acelei bariere, pe care eu mi-o imaginam - ascunsă în întunericul goliciunii din sufletul meu - precum o oglindă veche, zgâriată și încadrată de o ramă lată, din argint înnegrit, cu împletituri pronunțate.”
Cristinne C.C. s-a născut în Constanța şi a locuit până la 18 ani în Mangalia. A terminat Facultatea de Drept, devenind imediat după absolvire avocat.
Începându-şi cariera de scriitoare mai mult dintr-o dorinţă de a pune ceva suflet şi visare în balanţa vieţii dure a meseriei de avocat, Cristinne s-a văzut în faţa altei dileme: să-şi dedice energia scrisului – unde foloseşte harul natural de a pune în scenă personaje miraculoase – sau să continue profesia pentru care s-a luptat atât de mult? A găsit o cale de mijloc, continuându-şi îndârjită profesia şi, în acelaşi timp, clădind armonios în romanele sale întâmplări ale căror personaje îmbină exuberanţa tinereţii cu maturitatea gândirii.
Tinereţea şi vivacitatea stilului surprind plăcut, captivând şi stimulând dorinţa de a pătrunde tot mai mult în lumile personajelor; fineţea cu care autoarea reuşeşte întotdeauna să te introducă în universul romanelor sale, astfel, este apreciată atât de tinerii cititori înflăcăraţi, cât şi de inimile romantice mai cu experienţă. Citeşti, te bucuri şi te întristezi odată cu cei ce umplu foile romanelor, de multe ori regăsindu-te printre ele, iar, într-un final, spui: „Sigur! O ştiu pe Cristinne C.C.” şi cauţi nerăbdător următorul ei roman.
Nr. pagini: 324
Ediție: Necartonată
An apariție: 2021
Serie: Ephialte
Format: 225 x 135 x 19
Cod: LIB978-606-029-474-0
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Alte cărți din domenii similare
(
Ficțiune):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!