ggg
sora cea mica
Sora cea mică
În colecțiaColecția Capucino

distribuie   

Sora cea mică
În colecțiaColecția Capucino

distribuie   

Jonah Sheens se bucură de un moment de liniște în grădina unui restaurant, în ziua lui liberă, împreună cu fiica să, Milly, când o adolescență rănită se apropie de el. Este frumoasă, însă nu părul ei roșu aprins și trăsăturile uimitoare sunt cele care atrag toate privirile asupra ei, ci sângele de pe hainele ei. Când Jonah se grăbește să o ajute, față insistă, cu zâmbetul pe buze, că este bine, însă anunță că sora ei ar fi în pericol. Cele două fete au dispărut de la casă de copii în urmă cu o săptămâna. Acum, Keely este în față lui Jonah, dar Nina încă lipsește. Detectivul este sigur că adolescență știe unde se află sora ei, dar ea insistă că el să asculte povestea ei de la început, înainte de a-i mărturisi ceva.
Este ea martoră, victima sau ucigașă?
Dacă Jonah urmărește pistă de indicii din povestea ei, îl vor conduce la față dispărută sau îi vor distrage atenția până când va fi prea târziu?
Gytha Lodge a câștigat numeroase premii literare, făcându-și numele și stilul literar cunoscute publicului larg din lumea întreagă. A început prin a scrie povestiri pentru copii și adolescenți, acestea adunând un număr impresionant de lecturări pe platforma Wattpad.
Tulburător. – Sarah Weinman, New York Times Book Review

Revigorant… Acest mister inteligent îi va ține pe cititori în suspans până la final. – Publishers Weekly

Gytha Lodge ridică ștacheta în materie de răsturnări de situație la nivel înalt și păstrează o surpriză delicios de diabolică pentru final. – BookPage

Autoarea Gytha Lodge este expertă în a crea neumarate personaje și în a le da tuturor profunzime. Nu numai că aflăm multe despre membrii echipei lui Jonah și despre ce se întâmplă în viețile lor, dar ne facem (încet-încet) o imagine clară și despre Nina, Keely și Callum, cei trei protagoniști din povestea lui Keely. Sora cea mică este un român misterios, intrigant, recomandat fanilor de thriller, cu o intrigă fascinantă și captivantă. Este o poveste bună în care aflăm și câteva informații suplimentare despre echipa de detectivi a lui Jonah Sheens. – Editura Creator
Nr. pagini: 410
Traducător: Luciana Dănilă
Format: 220 x 140 x 30 mm
An apariție: 2022
Titlu Original: Little Sister
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-029-528-0
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Literatură Universală):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!