ggg
coperta-NeFericirea-Antoneta-Gales-637x1024
Ne-fericirea noastră cea de toate zilele
CategorieRecomandate
În colecțiaColecția Up

distribuie   

Ne-fericirea noastră cea de toate zilele
În colecțiaColecția Up

distribuie   

Mai întâi a fost Caietul Fericirii, o provocare de-a lungul a 52 de săptămâni de cultivare a atenției și a observației, de înțelegere a comportamentelor și de creștere a responsabilității asupra propriilor acțiuni.
Apoi a venit acest volum care este o colecție a textelor ce însoțesc fiecare subiect din caiet. Descrierile cu umor a mecanismelor de gândire ne apropie de noi înșine. Există elixirul magic al fericirii? Aflăm că prin răbdare cu noi înșine, cu grijă, putem reuși să ne ancorăm în prezent, să fim mulțumiți și liniștiți. Ne putem crea obiceiuri benefice care să ne ajute să ne simțim mai bine cu noi în propria viață.
Antoneta Galeș pornește de la curiozitatea pe care o are despre cum funcționează mintea umană și o pune în slujba celor din jur, pentru ca aceștia să devină cea mai bună varianta a lor. Tot de acolo izvorăște talentul ei ca autoare de romane polițiste pe care le semnează cu pseudonimul Tony Mott.

George Roșu este artist, folosește desenul ca pe un instrument să-și exprime părerea despre lucrurile care se petrec în jurul lui, activist grafic care trăiește și lucrează în Cluj.
De ce vă mai recomand Caietul Fericirii? Pentru că este scris de o femeie autentică, frumoasă și curajoasă, pe care, din fericire, o cunosc, care a avut și are propriul ei proces de transformare, pentru că inspiră prin prezența, alegerile și forța ei atât de multe alte femei și, nu în ultimul rând, însă uimitor și de admirat, pentru că este autoarea unor romane polițiste care fac și mai vizibile multe alte calități, cum ar fi simțul relațiilor și al vieții, prezența și faptul că este o vizionară. Să vorbești despre fericire într-o țară unde oamenii mai degrabă se plâng de nefericire este o mare dovadă de curaj.
Domnica Petrovai
Nr. pagini: 374
Format: 220 x 140 x 28 mm
Ediție: Necartonată
An apariție: 2021
Cod: LIB978-606-029-402-3
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!