ggg
Reflexoterapia trup si suflet. Ghid terapeutic
Reflexoterapia Trup și suflet
Ghid terapeutic
CategorieRecomandate

distribuie   

Reflexoterapia Trup și suflet
Ghid terapeutic

distribuie   

Scriu această carte după mai bine de zece ani de terapii și cursuri făcute și după multe experiențe de viață în care am văzut și trăit față suferinței sub multe aspecte ale ei. Știu că în prezent există multe terapii pe care le numim complementare, holistice și un număr impresionant de terapeuți cu diplome. Nu vreau să fac diferențieri și să spun care dintre ele funcționează mai bine și care nu, potrivit locului în care ne-am născut. Nu întâmplător ne apropiem de una sau de altă, de un terapeut sau un altul și nimic nu se întâmplă fără că ceva din noi să nu fi ales înainte. Indiferent ce terapie alegem pentru prevenție, vitalizare, vindecare, fără o etică morală divină, fără să respectăm legile subtile de funcționare ale naturii din care facem parte integrantă, ale pământului și cerului deopotrivă, efortul nostru este zadarnic.
Am cunoscut de-a lungul timpului oameni foarte bine pregătiți, cu calități terapeutice deosebite, răpuși de boli diferite. La fel, am văzut cum persoane cu mare grijă în alimentația lor, cu grade și specializări în dezvoltarea lor spirituală, treceau prin suferințe și afecțiuni de tot felul. Bolile nu scad că intensitate și răspândirea lor este evidență, chiar dacă medicină actuală și terapiile complementare s-au dezvoltat parcă pe măsură acestui „dușman invizibil” numit suferință. După mai mult de zece ani de terapii, cursuri și experiențe personale înțeleg că a descifra cauzele unei suferințe și, cu atât mai mult, de a o vindecă, rămâne o taină între Dumnezeu și respectivă persoană.
Doar acolo, în sufletul omului care se pleacă în genunchi în față suferinței, imbratisand-o mai degrabă decât luptând cu ea, grația divină hotărăște calea care este de urmat. Cei care trec peste suferințe cu zâmbetul pe buze sunt asemenea unor sfinți. Cei care își descoperă credință inimii în vâltoarea miilor de denumiri de boli care sunt afișate în prezent, devin cu adevărat vindecători. Ne este cu putință să ne tămăduim suferințele doar acolo, în taină inimii, ducând smerenia și bunătatea ei mai presus de trufia firii și greutatea oricărei tristeți și frustrări.
An apariție: 2024
Ediție: Necartonată
Format: 225 x 155 x 13 mm
Nr. pagini: 178
Cod: LIB978-606-029-764-2
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!