ggg
Biblia-ingrijiri-tenului-604x1024
Biblia îngrijirii tenului
Ghidul tău onest pentru o piele minunată
CategorieRecomandate
În colecțiaColecția Flamingo

distribuie   

Biblia îngrijirii tenului
Ghidul tău onest pentru o piele minunată
În colecțiaColecția Flamingo

distribuie   

Știm cu toții că îngrijirea tenului reprezintă cheia spre o rutină de înfrumusețare sănătoasă, dar suntem supuși zilnic unui flux de informații care se contrazic, astfel este foarte greu să alegi metodă cea mai bună pentru o piele sănătoasă.

Dr. Anjali Mahto este unul dintre cei mai renumiți dermatologi britanici. Cu mulți ani de experiență în spate, utilizând studii actualizate, ea își propune să facă lumina printre diversele teorii care se vehiculează și să distingă informațiile utile de cele nocive. Abordând problemele cotidiene, cum ar fi acneea și deshidratarea, rozaceea și îmbătrânirea, Biblia îngrijirii tenului devine prietenul celui mai mare organ al corpului. Clară, concisă și plină de sfaturi utile cu privire la produse și rutine, va va ajută să descoperiți ce funcționează pentru dumneavoastră și să va simțiți bine în propria piele. Biblia îngrijirii tenului este ghidul perfect pentru un ten grozav!
Dr. Anjali Mahto este un cunoscut dermatolog, consultant medical și cosmetic din Marea Britanie. Tratează pacienții cu o gama largă de afecțiuni medicale și cosmetice, acnee, cicatrici ale acneei, rozacee, alunițe și nu numai. Dr. Anjali Mahto folosește o abordare personalizată și adaptată pentru toți pacienții ei; este renumită pentru serviciile sale de calitate și pentru standardul ridicat de îngrijire al pacienților.
Mă simt în siguranță acum, când știu că am la dispoziție cele mai noi informații științifice despre cum îmi pot îngriji tenul. – Chloe Brotheridge, autoare Fii curajoasă!

Un ghid actual, pentru un ten strălucitor. O lectură obligatorie pentru oricine se lupta cu afecțiunile tenului. – Dr. Megan Rossi
Nr. pagini: 258
An apariție: 2021
Format: 220 x 140 x 17 mm
Titlu Original: The Skincare Bible
Traducător: Diana Botescu, Oana Pașcu
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-029-418-4
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Medicină, Literatură Universală):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!