ggg
Jennifer-Lincoln-Hai-sa-vorbim-despre-vagin-coperta-649x1024
Hai să vorbim despre vagin
Un obstetrician-ginecolog îţi răspunde la toate întrebările arzătoare… fără a te face să te simți stânjenită
În colecțiaColecția Flamingo

distribuie   

Hai să vorbim despre vagin
Un obstetrician-ginecolog îţi răspunde la toate întrebările arzătoare… fără a te face să te simți stânjenită
În colecțiaColecția Flamingo

distribuie   

Un ghid ilustrat pentru femei — de la perioadele menstruale până la sexul sigur — de pe contul de TikTok al doctorului Lincoln.
Dr. Lincoln și-a împărtășit experiența ca obstetrician-ginecolog milioanelor sale de urmăritori pe TikTok, iar acum, în acest ghid accesibil, ilustrat, ea răspunde la întrebări reale despre sănătatea vaginală, sexuală și reproductivă atât pentru fani, cât și pentru cititorii noi.
Hai să vorbim despre vagin este ca un curs de sănătate pe care doriți să îl faceți, într-un format care este la fel de abordabil ca un video de cincisprezece secunde. Abordând subiecte precum hormonii, cupele menstruale și anticoncepționalele, toate cu ajutorul infograficelor și ilustrațiilor, acest manual succint și vibrant răspunde la întrebările pe care poate ți-a fost prea jenă să le pui, așa că vei face alegeri de sănătate mai informate și să ai cu adevărat grijă de tine.
Dr. Jennifer Lincoln este obstetrician-ginecolog autorizat, care, în prezent, lucrează în calitate de obstetrician și consultant în alăptare, certificat la nivel internațional (International Board Certified Lactation Consultant), în Portland, Oregon.
Îmi place mult această carte! Arată bine, este informativă și primitoare. Răspunde la atât de multe întrebări pe care le avem despre corpul nostru, de la mituri comune la afirmații din social media. Când am primit-o, eu și soțul meu am citit-o (ambii medici!) și am spus: „wow, a trebuit să mergem la facultatea de medicină pentru a învăța chestia asta, nimeni altcineva nu ar trebui să facă asta pentru a ști lucruri de bază despre sănătate și sexualitate!”. Am să o împart cu prietenii și cu familia mea, iar ca obstetrician-ginecolog, am să o recomand tuturor pacienților mei. Vă mulțumim, dr. Lincoln!
dr. Marta Perez

Această resursă este o completare perfectă a setului de instrumente de sănătate sexuală, indiferent dacă aveți sau nu o vulvă…
Astfel de resurse demontează mituri dăunătoare, informându-ne să trăim călătorii mai sigure, mai capabilie și mai satisfăcătoare în ceea ce privește sănătatea sexuală.
sexpositivefamilies.com
Cod: LIB978-606-029-513-6
An apariție: 2022
Traducător: Diana Botescu, Oana Pascu
Nr. pagini: 210
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

Nu există alte cărți ale aceluiași autor.
Alte cărți din domenii similare
(
Medicină, Literatură Universală):
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!