ggg
Corneliu-Cirstea-Reflexoterapia-podologica-681x1024
Reflexoterapia podologică

distribuie   

Reflexoterapia podologică
Domeniu Medicină

distribuie   

Acţiunea masajului reflexogen podologic asupra zonelor reflexogene preponderent reactive asigură, din punct de vedere psihologic, eliberarea pacientului de tensiunile afective sau de trăirile emoţionale care i-au provocat mai întâi blocaje codificate energo-informaţional şi apoi dereglări la nivelul funcţionalității anumitor aparate şi/sau sisteme (muscular, neuroendocrin, circulator, respirator etc.).
Reflexoterapia podologică poate fi aplicată în scop profilactic sau terapeutic la toate categoriile de vârstă pentru a ameliora și eradica diferite afecțiuni acute sau cronice. Avantajul acestei metode constă în lipsa toxicității și a efectelor secundare majore. Prin această terapie nu se tratează numai simptomatologia bolilor, ci și cauzele lor. Normalizarea circulației sângelui, limfei și energiei vitale în organul sau zona afectată este un mare câștig deoarece sângele și limfa transportă substanțele nutritive, toxinele și factorii de apărare, iar optimizarea informațiilor energetice circulante la nivelul biostructurilor întregului organism asigură accelerarea vindecării organelor atinse de boală și optimizării homeostaziei, îmbunătățind proprietatea organismului de a-și menține constantele fiziologice în condiții diferite de mediu.
Concluzionând, se poate spune că reflexoterapia podologică este o terapie autonomă neinvazivă, argumentată științific, ale cărei efecte terapeutice asigură întregirea unui echilibru general care conturează condiţia energetică, sinergetică, homeostatică şi psihică a globalităţii unui individ uman în contextul bio-fizic, psiho-fiziologic şi energo-informaţional caracteristic planului său vital.
CORNELIU M. CÎRSTEA
În reflexoterapie, activarea unei zone reflexogene va genera o cuantă de informaţie, o vibraţie energoinformaţională care, transmisă prin sistemul meridianelor energetice, va influenţa reglator planul electromagnetic de funcţionare a fiecărei biostructuri corespondente şi, prin însumare, a întregului organism.
Nr. pagini: 278
An apariție: 2020
Ediție: Necartonată
Cod: LIB978-606-029-258-6
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
Alte cărți din domenii similare
(
Medicină):
0.0
0.0/5
5.0
5.0/5
5.0
5.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!