ggg
Andrei-Marga-ROMANIA-IN-EUROPA-ACTUALA-coperta-717x1024
România în Europa actuală

distribuie   

România în Europa actuală

distribuie   

„România în Europa actuală” este o lucrare foarte amplă, care abordează problemele acute ale României în contextul globalizării și al europenizării. Autorul realizează o critică severă și argumentată a neajunsurilor care încetinesc, de multe ori chiar împiedică, sincronizarea țării noastre cu celelalte țări europene, acuzând corupția, incompetența decidenților, nepotismul, omniprezența serviciilor secrete, dezinformarea ș.a. Din perspectiva politicianului, a profesorului universitar, fost rector, a fostului ministru, a sociologului și a filosofului, Andrei Marga aruncă o privire panoramică asupra dificultăților cu care se confruntă societatea românească actuală și propune soluții, nu foarte optimist, dar nici lipsit de speranță.
Este licențiat în Filosofie și Sociologie și a obținut doctoratul în Filosofie cu o teză despre „Teoria critică a școlii de la Frankfurt” (Herbert Marcuse). S-a specializat în Filosofia contemporană în Germania Federală și în SUA.
Publicațiile lui Andrei Marga sunt concepute în intenție sistematică – articularea unei abordări filosofice proprii: pragmatismul reflexiv. Ele acoperă mai multe domenii.
Nr. pagini: 340
An apariție: 2019
Ediție: Necartonată
Format: 210 x 150 x 25 mm
Cod: LIB978-606-029-011-7
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cărți scrise de aceiași autori:

0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
0.0
0.0/5
newsletter

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul Creator și fii la curent cu toate promoțiile, noutățile și evenimentele noastre!